Cara Kerja Iklan

Nalika nggoleki topik pariwara, aku nemokake infographic babagan Cara Pariwara Nggawe Kita Tuku. Infographic ing ngisor iki dibukak kanthi ide manawa perusahaan sugih lan duwe tumpukan dhuwit lan digunakake kanggo ngapusi pamirsa sing mlarat. Aku ngira iki minangka ide sing rada ngganggu, apes, lan ora bisa ditindakake. Gegayutan pisanan yen mung perusahaan kaya sing ngiklanake yaiku ide aneh. Perusahaan kita ora sugih lan, nyatane, duwe pasangan

Konten Sampeyan Mambu Amarga Ilang unsur kasebut

Laporan industri sawise laporan terus nyathet kasunyatan manawa ana hyper-relevansi lan personalisasi minangka kunci absolut kanggo nambah tarif konversi. Dadi, kenapa para pemasar konten terus nulis drivel umum sing padha kaya drive drive wong liya? Mau bengi aku presentasi ing acara Spark lokal lan aku ngarani: Konten Sampeyan Nyedhot. Persis Kaya Kowe Pengin. Maksudku karo presentasi ora kanggo ngina wong sing bisa nulis isi;

Ilmu sing Kaget sing Nggawe Pengaruh lan Persuasi

Aku wis nyuarakake babagan rasa ora remen babagan panacea paling anyar babagan pengaruh marketing sing didol kanthi online. Sanajan aku pengaruhe duwe pengaruh gedhe lan sawetara pengaruhe, aku ora percaya yen dheweke duwe kekuwatan mbebayani tanpa faktor liyane. Pemasaran pengaruh isih mbutuhake strategi kanggo mbuwang sawetara tiket menyang influencer utawa entuk retweet. Miturut Dr. Robert B. Cialdini, panulis Pengaruh: Ilmu lan Praktik (Edisi 5), bisa uga aku

Video: Ilmu Persuasi

Salah sawijining infografis populer sing saiki dikirim yaiku 10 Cara Ngonversi Pengunjung kanthi Psikologi. Ngerti apa sing nggawe wong tuku dadi penting kanggo para pemasar. Yen sampeyan bisa menehi informasi sing dibutuhake, sampeyan bisa nyebabake keputusan tuku. Infographic video iki saka panulis Ya !: 50 Cara Terbukti Kanthi Ilmiah kanggo Persuasif nyedhiyakake wawasan babagan apa sing motivasi supaya bisa tuku. Trabasan universal sing diterangake ing video kasebut yaiku timbal balik,