Integrasi DMP: Bisnis sing Didhukung Data kanggo Penerbit

Pangurangan radikal saka kasedhiyan data pihak katelu tegese luwih sithik kemungkinan kanggo nargetake prilaku lan penurunan bathi pariwara kanggo akeh pamilik media. Kanggo ngimbangi kerugian, penerbit kudu mikir cara anyar kanggo nyedhaki data pangguna. Ngrekrut platform manajemen data bisa dadi cara metu. Sajrone rong taun sabanjure, pasar pariwara bakal ngilangi cookie pihak katelu, sing bakal ngowahi model tradisional pangguna target, ngatur ruang iklan,