3 Conto Kuat babagan Cara nggunakake Teknologi Aplikasi Beacon Ponsel kanggo Ngedongkrak Penjualan Eceran

Sithik banget bisnis sing njupuk kesempatan saka kemungkinan integrasi teknologi beacon menyang aplikasi kanggo nambah personalisasi lan kemungkinan nutup adol sepuluh kali nggunakake marketing proximity vs saluran pemasaran tradisional. Nalika penghasilan teknologi beacon yaiku 1.18 milyar dolar AS ing taun 2018, kira-kira bisa nggayuh pasar 10.2 milyar dolar AS ing taun 2024. Pasar Teknologi Beacon Global Yen sampeyan duwe bisnis pemasaran utawa berorientasi ritel, sampeyan kudu nimbang kepiye aplikasi

Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

Cara Ningkatake Keterlibatan lan Penjualan Musim Liburan Kanthi Segmen Dhaptar Email

Segmen dhaptar email sampeyan duwe peran penting ing sukses kampanye email. Nanging apa sing bisa sampeyan lakoni supaya aspek penting iki disenengi nalika preinan - wektu paling apik kanggo bisnis sampeyan? Kunci pamisahan yaiku data ... mula wiwit entuk data wulan sadurunge musim liburan minangka langkah kritis sing bakal nyebabake keterlibatan lan penjualan email sing luwih gedhe. Mangkene sawetara

3 Pelajaran saka Perusahaan sing Pancen Pelanggan-Pusat

Ngumpulake umpan balik pelanggan minangka langkah pertama sing jelas kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing optimal. Nanging mung langkah pisanan. Ora ana sing bisa digayuh, kajaba umpan balik sing nyebabake tumindak. Kerep banget umpan balik diklumpukake, digabung dadi basis data tanggapan, dianalisis suwe-suwe, laporan digawe, lan pungkasane presentasi digawe menehi rekomendasi. Nalika semono, pelanggan sing menehi umpan balik wis nemtokake manawa ora ana sing rampung karo masukane lan wis rampung