Preparasi Data Talend: Akses Kanthi gampang, Ngresiki lan Siapke Data CRM Sampeyan

Sampeyan lagi wae bali saka seminggu ing Vegas dadi staf tradeshow industri liyane. Sampeyan wis kesel banget, mundur total ing email lan proyek liyane, lan sampeyan duwe prahu anyar sing kudu divalidasi lan dilebokake ing sistem CRM. Ngelingi spreadsheet jeneng sing gedhe banget, sampeyan ngerti yen sampeyan butuh sedina muput kanggo ngolah data kontak. Mbukak lan ngresiki data kanthi manual kaya nonton cat garing - mbebayani lan ora nyenengake