Nambah Preheader Email Nambah Tingkat Plainboxku 15%

Pangiriman email iku bodho. Aku ora guyon. Wis luwih saka 20 taun nanging isih ana 50+ klien email sing kabeh nuduhake kode sing beda. Lan kita puluhan ewu Panyedhiya Layanan Internet (ISP) sing kabeh duwe aturan dhewe babagan ngatur SPAM. Kita duwe ESP sing duwe aturan ketat sing kudu ditindakake bisnis nalika nambahake siji pelanggan… lan aturan kasebut ora nate diwartakake karo

10 Metrik Pelacakan Email Sampeyan kudu ngawasi

Nalika ndeleng kampanye email, ana sawetara metrik sing kudu fokus kanggo nambah kinerja pemasaran email kanthi sakabehe. Prilaku lan teknologi email wis suwe saya suwe - dadi manawa nganyari cara ngawasi kinerja email. Biyen, kita uga nuduhake sawetara formula ing mburi metrik email utama. Penempatan Inbox - ngindhari folder SPAM lan filter sampah kudu diawasi yen