Blitz: Uji Kinerja lan Beban saka Cloud

Pancen angel nggawe analogi kanggo mbukak sing dilebokake ing server web dadi saiki. Bayangake sampeyan server web lan pengunjung minangka tomat kaleng. Yen sampeyan duwe siji utawa loro kaleng panganan, sampeyan bisa nggawa kanthi gampang. Tumpukake sawetara atus ing tangan sampeyan lan ora ana panganan sing bisa entuk. Saiki, yen sampeyan bisa nyuda ukuran saben kaleng,