Pandhuan Kanggo Jinis lan Piranti Kanggo Miwiti Nggawe Kursus Video Online

Yen sampeyan pengin nggawe tutorial online utawa kursus video lan butuh dhaptar praktis kabeh alat lan strategi sing paling apik, mula sampeyan bakal seneng pandhuan utama iki. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis paneliti lan nyoba akeh alat, perangkat keras lan tips kanggo nggawe tutorial sukses lan kursus video sing bisa didol ing internet. Lan saiki sampeyan bisa nyaring dhaptar iki kanthi cepet kanggo nemokake sing paling dibutuhake (ana prekara

Graava: Kamera Video Cerdas sing Diowahi Kanthi otomatis

Ing taun 2012 Bruno Gregory ketabrak mobil nalika nunggang sepedhane. Sopir kasebut ninggalake sing katon, nanging Bruno bisa ngenali lan nggawe supir dihukum amarga dheweke duwe kamera sing ngrekam prastawa kasebut. Taun sabanjuré, dheweke duwe ide nggunakake sensor lan sinau mesin kanggo nggawe kamera sing kanthi otomatis mung njupuk acara sing penting tinimbang ngrekam jam video sing ora perlu, banjur kudu