Eyequant: Heatmapping on the Fly

EyeQuant minangka model pelacakan mata prediksi sing khusus ndeleng apa sing dienggo pangguna ing sawijining kaca sajrone 3-5 detik pisanan. Gagasane gampang: sajrone 5 detik pangguna kudu bisa ndeleng sapa sejatine sampeyan, apa proposisine nilai sampeyan, lan apa sing kudu ditindakake sabanjure. EyeQuant ngidini ngoptimalake desain kaca kanggo mesthekake yen kedadeyan kasebut. Mangkene asil gratis demo EyeQuant… Aku cukup seneng