Conversica: Kontak, Keterlibatan, Nurture lan Kualifikasi Nggunakake Asisten AI

Conversica nyedhiyakake asisten sales otomatis kanthi perangkat lunak intelijen buatan. Asisten bisa digunakake kaya asisten penjualan manungsa, nggayuh saben pandhuan sampeyan lan ngobrol ing manungsa. Wong seneng amarga asisten kasebut kepribadian, grapyak lan responsif, cepet nyambung karo manungsa sing bisa nulungi. Kita lagi ing musim semi AI. Aku mikir kanggo saben perusahaan, revolusi ing ilmu data dhasar bakal dhasar