Maksimalkan Usaha Pemasaran 2022 Sampeyan kanthi Manajemen Idin

2021 wis ora bisa ditebak kaya 2020, amarga akeh masalah anyar sing nantang para pemasar eceran. Pemasar kudu tetep lincah lan responsif marang tantangan lawas lan anyar nalika nyoba nindakake luwih akeh kanthi kurang. COVID-19 ora bisa dibatalake ngganti cara wong nemokake lan blanja - saiki nambah kekuwatan gabungan saka varian Omicron, gangguan rantai pasokan lan sentimen konsumen sing fluktuatif menyang teka-teki sing wis rumit. Pengecer looking kanggo njupuk pent-up dikarepake

Tantangan Pemasaran - Lan Solusi - kanggo taun 2021

Taun kepungkur minangka perjalanan sing angel kanggo para pemasar, meksa bisnis ing meh kabeh sektor nduwe poros utawa malah ngganti kabeh strategi nalika ngadhepi kahanan sing ora bisa dingerteni. Kanggo akeh wong, pangowahan sing paling penting yaiku pengaruh saka jarak sosial lan papan perlindungan ing papan, sing nggawe lonjakan gedhe ing kegiatan blanja online, sanajan ing industri sing sadurunge ora ana e-commerce. Pangowahan iki nyebabake malang digital sing rame, kanthi luwih akeh organisasi sing ngupayakake konsumen