Masalah karo Web 3.0 isih ana

Ngategorikake, nyaring, menehi tag, nglumpukake, nggoleki, ngindeks, nyusun, format, nyorot, jaringan, ngetutake, nggabungake, seneng, tweeting, nggoleki, nuduhake, menehi tetenger, nggali, kesandhung, ngurutake, nggabungake, nglacak, ngubungake… pancen nglarani. Evolusi Web Web 0: Ing taun 1989 Tim Berners-Lee saka CERN ngusulake mbukak Internet. Situs web pisanan ditampilake ing taun 1991 kanthi World Wide Web Project. Web 1.0: Ing taun 1999 ana 3 yuta situs web lan pangguna navigasi utamane kanthi tembung lan direktori kaya Yahoo! Web