HypeAuditor: Tumpukan Pemasaran Influencer Kanggo Instagram, YouTube, TikTok, utawa Twitch

Sajrone sawetara taun kepungkur, aku pancen nggawe inisiatif pemasaran afiliasi lan influencer. Aku cukup milih bisa nggarap merek - mesthekake manawa reputasi sing wis dakbangun ora bakal rusak nalika nyetel pangarepan karo merek babagan cara bisa mbantu. Pengaruh mung pengaruh amarga duwe pamirsa sing percaya, ngrungokake, lan tumindak miturut warta utawa rekomendasi sing diwenehake. Mulai adol omong kosong lan sampeyan bakal kalah

7 Tren Pemasaran Influencer Diarepake ing taun 2021

Nalika jagad iki muncul saka pandemi lan akibat sing kedadeyan, pemasaran influencer, ora beda karo sebilangan gedhe industri, bakal diganti. Amarga wong-wong kepeksa gumantung karo virtual tinimbang pengalaman ing wong lan nggunakake luwih akeh wektu ing jaringan sosial tinimbang acara lan rapat ing wong, marketing influencer tiba-tiba entuk kesempatan kanggo merek nggayuh konsumen liwat media sosial ing teges lan asli

Pengikut Zombi: Wong Mati Lumampah Ing Jagad Pemasaran Influencer

Sampeyan nemokake profil media sosial kanthi jumlah pengikut sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata, ewonan suka, lan pengalaman kemitraan merek sadurunge - trick utawa nambani? Kanthi pirang-pirang kampanye pemasaran influencer terus meningkat, umume merek dadi korban penipuan akun kasebut karo pengikut palsu lan pamirsa sing ora asli. Miturut Influencer Marketing Hub: Pemasaran Influencer bakal tuwuh udakara $ 9.7B ing taun 2020.