Wawasan Digital Digital: Negara Bagian Digital 2017

Adobe Digital Insights nggabungake infographic sing apik (apa kita bakal ngarepake beda?) Ing State of the Digital Union - fokus ing pariwara digital lan pangarepan konsumen sing ana gandhengane. Mungkin sing paling disenengi babagan infografis iki yaiku yen dheweke pancen nggunakake akeh data lan dipasangake kanthi sawetara pengamatan lan kesimpulan: Biaya Iklan mundhak - amarga luwih akeh pengiklan utama menyang digital, panjaluk ruang iklan lan

40Nugget: Melu lan Ngonversi tanpa Pengunjung sing Ngganggu

Ana ton alat ing pasar kanggo mbantu sampeyan nambah konversi - kalebu formulir signup popup, formulir maksud metu, kaca landas target, obrolan online, lan formulir registrasi. Yen sampeyan nggabungake masing-masing, ana kemungkinan sampeyan ngebaki pengunjung tinimbang mung mbantu dheweke njupuk langkah sabanjure ing jalur konversi. 40Nugget ngidini sampeyan koordinasi strategi kasebut ing platform penargetan lan konversi siji, canggih. Platform ngidini