Coba Kartu ing Youtube kanggo Nambah Keterlibatan karo Pamirso

Kanthi akeh tampilan lan telusuran kaya sing ana ing Youtube, kayane ana kesempatan sing ilang amarga ora duwe metodologi konversi sing luwih apik ditempelake ing video Youtube. Youtube wis ngluncurake kertu kanggo nggawa interaktivitas tambahan ing ngendi produsen video saiki bisa nyisipake ajakan-tumindak sing apik ing elemen slide-in menyang video kasebut. Siji cathetan - Kertu ora bisa digunakake saliyane overlay CTA saiki sing kasedhiya ing Youtube. Mangkene Ringkesan babagan

Salsa kanggo Nonprofit: Ngumpulake dana, Advokat, Komunikasi

Platform penggalangan dana lan pembelaan Salsa nggawe 2,000 organisasi nirlaba kanthi platform integral sing nyedhiyakake sumbangan online, manajemen pendhukung, acara, advokasi lan alat penggalangan dana siji-klik. Platform pemasaran online nirlaba Salsa minangka piranti lunak-dadi-layanan sing terintegrasi lengkap sing mbantu organisasi utawa kampanye politik sampeyan tuwuh, melu lan ngolah basis dhukungan kanthi online. Fitur Salsa kalebu: Manajemen Supporter - Kabeh rincian babagan njupuk data menyang Salsa lan ngatur yen wis ana.