Infographic: Kepiye Jaringan Sosial Pengaruh Urip Kita

Saiki platform media sosial duwe peran penting ing urip kita. Milyaran wong ing saindenging jagad nggunakake komunikasi, seneng-seneng, sosialisasi, akses menyang warta, telusuran produk / layanan, toko, lsp. Umur utawa latar sampeyan ora penting. Jaringan sosial bakal mengaruhi rutinitas saben dinane kanthi signifikan. Sampeyan bisa nggayuh wong sing duwe minat sing padha karo sampeyan lan nggawe paseduluran sing tetep suwe tanpa jeneng anonim. Sampeyan bisa simpati karo akeh wong liya