13 Cara Supaya Konten Dening Monetisasi Online

Ana kanca sing apik ngubungi aku minggu iki lan ujar manawa dheweke duwe sedulur sing duwe situs sing entuk lalu lintas sing signifikan lan dheweke pengin ngerti apa ana cara monetisasi para pamirsa. Jawaban cekak ya ... nanging aku ora percaya manawa mayoritas penerbit cilik ngerti kesempatan utawa cara nggedhekake bathi saka properti sing diduweni. Aku pengin miwiti karo dhuwit… banjur digarap

Lumanu: Temokake Influencer lan Temokake Konten sing Dipengaruhi

Ngembangake jangkauan konten sampeyan kritis. Apa sampeyan nyoba nambah rangking organik kanthi ngrujuk konten sampeyan lan digandhengake karo situs sing duwe otoritas dhuwur, apa sampeyan nyoba nggedhekake jangkauan sosial menyang pamirsa sing relevan, utawa apa sampeyan nyoba nggawe panguwasa ing industri sampeyan kanthi entuk sebutan saka wong sing pengaruh… marketing influencer iku kudu. Pemasaran influencer dipérang dadi rong komponen penting sing dadi pengaruh

Ilmu sing Kaget sing Nggawe Pengaruh lan Persuasi

Aku wis nyuarakake babagan rasa ora remen babagan panacea paling anyar babagan pengaruh marketing sing didol kanthi online. Sanajan aku pengaruhe duwe pengaruh gedhe lan sawetara pengaruhe, aku ora percaya yen dheweke duwe kekuwatan mbebayani tanpa faktor liyane. Pemasaran pengaruh isih mbutuhake strategi kanggo mbuwang sawetara tiket menyang influencer utawa entuk retweet. Miturut Dr. Robert B. Cialdini, panulis Pengaruh: Ilmu lan Praktik (Edisi 5), bisa uga aku

Reaktor Sosial: 7,000 Pengaruh Sosial ing Siap Sampeyan

ChaCha minangka perusahaan hebat sing aku kerjo rada suwe nalika aku miwiti agensi. Pancen angel dipercaya manawa ChaCha wis umur 8 taun ... perusahaan iki prigel lan terus maju lan nambah. Dheweke dudu perusahaan Lembah, mula ora mesthi dadi sorotan - nanging mesthi tetep ana ing situs web paling dhuwur ing donya kanggo lalu lintas. Lan suwe-suwe, aku ndeleng dheweke nglumpukake akeh banget

Otomatisake Kampanye Pemasaran Pengaruhe kanthi TapInfluence

TapInfluence debut platform piranti lunak adhedhasar awan sing anyar kanggo ngotomatisasi kabeh aspek kampanye pemasaran influencer. Yen TapInfluence muni anyar… amarga iku. TapInfluence biyen BlogFrog nanging wis dijenengi ulang karo fokus lan platform anyar. TapInfluence ngotomatisasi proses ngenali lan melu pengaruh akeh pengaruh sosial (kreator konten ing blog, Facebook, Pinterest, Twitter lan platform sosial liyane), uga distribusi konten ing kabeh jaringan sosial lan kampanye