4 Kauntungan saka Influencer Mikro

Nalika pemasaran influencer wis diwasa lan berkembang, merek saiki luwih ngerti babagan kaluwihan nambah pesen ing antarane pamirsa sing ditargetake kanthi hiper sing luwih cilik. Kita wis nuduhake perbandingan pengaruh (makro / mega) tumrap pengaruh mikro sadurunge: (Makro / Mega) Influencer - iki kalebu wong kaya selebriti. Dheweke duwe pandherek akeh lan bisa uga tuku pengaruh, nanging ora mesthi ana ing industri, produk, utawa layanan tartamtu. Influencer Mikro - iki kalebu wong sing duwe