Retensi Pelanggan: Statistik, Strategi, lan Petungan (CRR vs DRR)

Kita cukup nuduhake babagan akuisisi nanging ora cukup babagan retensi pelanggan. Strategi pemasaran sing apik ora gampang banget, kayata uga ngarahake arah sing bener. Pelanggan sing njaga mesthi dadi bagian sekedhik saka biaya kanggo entuk sing anyar. Kanthi pandemi kasebut, perusahaan mudhun lan ora agresif entuk produk lan layanan anyar. Kajaba iku, rapat dodolan lan konferensi pemasaran bisa ngganggu strategi akuisisi ing umume perusahaan.

Panganggoan Panganggo: Wawasan Manungsa sing Dituntut kanggo Ngapikake Pengalaman Pelanggan

Pemasaran modern kalebu kabeh babagan pelanggan. Supaya bisa sukses ing pasar sentris pelanggan, perusahaan kudu fokus karo pengalaman kasebut; dheweke kudu empati lan ngrungokake umpan balik pelanggan kanggo terus nambah pengalaman sing digawe lan dikirim. Perusahaan sing nyengkuyung wawasan manungsa lan entuk umpan balik kualitatif saka para pelanggan (lan ora mung data survey) luwih bisa sesambungan karo lan pembeli karo para pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Nglumpukake manungsa

Data Pemasaran: Kunci Kanggo Meneng ing taun 2021 lan Beyond

Ing jaman saiki, ora ana alesan kanggo ora ngerti sapa sing kudu dipasarake produk lan layanan, lan apa sing dikarepake pelanggan. Kanthi ana basis data pemasaran lan teknologi sing didhasarake data liyane, musna yaiku dina pemasaran sing ora dipilih, ora dipilih, lan umum. Perspektif Sejarah Singkat Sadurunge 1995, pemasaran biasane ditindakake liwat surat lan pariwara. Sawise taun 1995, kanthi ana teknologi email, pemasaran dadi luwih spesifik. Iku

Nggunakake Wektu Sing Ora Ana Banget kanggo Mbentuk Cara Kerja Kita

Wis akeh owah-owahan saka cara kerja ing pirang-pirang wulan pungkasan, supaya sawetara wong bisa uga ora langsung ngerti jinis inovasi sing wis entuk pengaruh sadurunge pandemi global nyerang. Minangka pemasar, teknologi papan makarya terus nyedhaki kita dadi tim supaya bisa ngladeni para pelanggan ing kahanan sing ora ngepenakke, sanajan nalika nate nempuh tantangan ing urip dhewe. Penting kanggo jujur ​​karo pelanggan, kayata

Rong Alat Paling Efektif kanggo Generasi Utama B2B sing Sukses

Pilih empati pelanggan lan pengalaman pelanggan minangka bahan penting ing strategi sampeyan lan sampeyan uga wis nemokake potongan sing ilang sing saiki bisa ngrampungake teka-teki generasi utama!

Napa Langsung Saka Merek Pelanggan Miwiti Nggawe Toko Bata lan Mortar

Cara paling apik kanggo merek nawakake penawaran sing apik kanggo konsumen yaiku ngilangi perantara. Kurang akeh sing go-betweens, sing sithik biaya tuku kanggo konsumen. Ora ana solusi sing luwih apik kanggo nindakake iki tinimbang nyambungake karo para pembeli liwat internet. Kanthi 2.53 milyar pangguna smartphone lan mayuta-yuta komputer pribadi, lan 12-24 yuta toko eCommerce, para pembeli ora maneh gumantung karo toko ritel fisik kanggo blanja. Nyatane, digital

Napa Perusahaan Sampeyan Kudu Nggawe Obrolan Langsung

Kita ngrembug babagan akeh mupangat kanggo nggabungake obrolan langsung ing situs web sampeyan ing salah sawijining podcast pemasaran. Priksa manawa sampeyan kudu nyetel! Obrolan langsung nyenengake amarga statistik nyedhiyakake bukti manawa ora mung bisa mbantu nutup luwih akeh bisnis, nanging uga bisa nambah kepuasan pelanggan ing proses kasebut. Pelanggan pengin njaluk pitulung, nanging miturut aku, dheweke ora nate pengin ngobrol karo wong liya. Nelpon, navigasi wit telpon, ngenteni terus, banjur nerangake

Kepiye Eceran Bisa Ngindhari Kerugian saka Showrooming

Mlaku ing lorong toko bata lan kemungkinan, sampeyan bakal bisa ndeleng toko kanthi mripat sing dikunci ing telpon. Dheweke bisa uga mbandhingake rega ing Amazon, njaluk saran marang kanca, utawa golek informasi babagan produk tartamtu, nanging ora ana sangsi manawa piranti seluler wis dadi bagean saka pengalaman ritel fisik. Kasunyatane, luwih saka 90 persen pembeli nggunakake smartphone nalika blanja. Munggah saka ponsel