Playbook Merek Sampeyan Kanggo Ngirim Musim Liburan sing Sukses 2020

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang urip kaya sing wis dingerteni. Norma kegiatan lan pilihan saben dinane, kalebu apa sing kita tuku lan kepiye carane nindakake, wis malih tanpa tandha-tandha bali menyang cara lawas. Ngerti preinan wis cedhak, bisa ngerti lan ngantisipasi tumindak konsumen sajrone wektu sing rame banget ing taun iki bakal dadi kunci kanggo ngrampungake sukses, luar biasa