Saben uwong Sosial: Nggawe Karyawan dadi Amplifier Sosial

EverySocial minangka advokasi karyawan utama lan platform sade sosial sing nyedhiyakake rata-rata 1,750 sambungan saben karyawan, tambah 200% pipa penjualan, ukuran transaksi 48% luwih gedhe, peningkatan kesadaran merek 4x, lan rega sedasa mbayar program media sosial. Napa Advokasi Pegawe? Saben perusahaan duwe sumber daya sing kuat lan durung bisa ditrapake kanthi potensial kanggo nggedhekake pemasaran, dodolan sales & tenaga HR; swara lan jaringan karyawan sampeyan. Cukup,

SOCXO: Pemasaran Advokasi kanthi rega adhedhasar kinerja

Minangka bagean saka malang Pemasaran Konten, Pemasaran Digital saiki wis dadi pendekatan sing disenengi kanggo Merek kanggo nggayuh lan melu pamirsa kanthi online. Model Digital Marketing khas kalebu kombinasi Email, Panelusuran lan Pemasaran Media Sosial lan saiki nggunakake pendekatan formula lan mbayar kanggo nggawe lan nyebar konten merek kanthi online. Nanging, ana tantangan lan debat babagan strategi, ukuran, asil lan ROI media mbayar

10 Langkah Mbangun Program Advokasi Sosial Karyawan sing Efektif

Nalika perusahaan gedhe asring duwe anggaran sing luwih lemu lan bisa tuku visibilitas ing media sosial, aku kaget tenan amarga sawetara perusahaan njaluk kekuwatane basis karyawan kanggo mbantu. Kita ngobrol apik babagan iki karo Amy Heiss saka Dell, sing nggoleki asil luar biasa sing diraih organisasi kanthi nggawe program pembelaan sosial karyawan sing efektif. Nalika ngobrol karo klien babagan pembelaan sosial karyawan, aku asring mbaleni crita alternatif

Pengajar Sosial: Apa sing Disokong Karyawan Media Sosial?

Ing konferensi konten, aku ngrungokake kancaku Mark Schaefer ngomong babagan perusahaan sing duwe luwih saka satus ewu karyawan nanging mung sawetara saham sosial nalika merek nganyari media sosial. Apa jinis pesen sing dikirim menyang konsumen? takone Mark. Pitakon sing apik lan wangsulane gampang. Yen karyawan - bisa dibantah minangka penyokong merek paling gedhe - ora nuduhake pembaruan sosial, mesthine ora bisa nuduhake apa-apa. Kita makarya