5 Tips Kanggo Ngatasi Media Minangka Sumber Ahli

Wartawan TV lan cetak wawancara karo para ahli babagan kabeh topik, wiwit ngrancang kantor omah nganti cara paling apik kanggo ngirit pensiun. Minangka ahli ing lapangan sampeyan, sampeyan bisa uga melu melu segmen siaran utawa artikel cetak, sing bisa dadi cara sing apik kanggo nggawe merek lan nuduhake pesen positif babagan perusahaan sampeyan. Mangkene limang tips kanggo njamin pengalaman media sing positif lan produktif. Nalika

Paling apik Rilis Pers Wis tau.

Kita entuk tumpukan rilis pers ing kothak mlebu saben dina lan aku kira 99% saka kabeh bakal dibuang sekilas. Iki ora ateges ora migunani… kita mesthi golek berita sing cocog sing bakal mengaruhi sampeyan ing komunitas kita. Kauntungan saka rilis pers yaiku distribusi sing efisien… kerugian yaiku biasane ora ditulis kanthi apik lan malih - target kurang apik. Nalika takon karo Dittoe

Umume Pangguna Ora Seneng Ngganti

Aku wis maca akeh babagan desain antarmuka panganggo anyar ing Facebook lan sepira pangguna sing terus ngowahi pangowahan kasebut, kanthi ironis liwat survey sing diluncurake minangka Aplikasi Facebook. Padha ora mung rak owahan, padha nyepelekake wong: Minangka wong sing maos lan observes desain cukup sing dicokot, aku appreciate desain prasaja (aku sengit pandhu arah seneng sing sadurunge) nanging aku sing dicokot miffed padha mung nyolong gamblang Twitter lan