Showpad: Konten Sales, Latihan, Keterlibatan lan Pangukuran Pembeli

Nalika bisnis sampeyan ngluncurake tim sales, sampeyan bakal nemokake manawa telusuran konten sing efektif dadi kabutuhan sewengi. Tim pangembangan bisnis nggoleki kertas putih, studi kasus, dokumentasi paket, ringkesan produk lan layanan… lan pengin digawe disesuaikan miturut industri, kadewasan klien, lan ukuran klien. Apa Enablement Sales? Sales Enablement minangka proses strategis nglengkapi organisasi sales kanthi alat, konten, lan informasi sing pas kanggo bisa didol kanthi sukses. Nguatake wakil Sales kanggo

Gong: Platform Intelijen Obrolan kanggo Tim Sales

Mesin analitik obrolan Gong nganalisa telpon adol ing level individu lan agregat kanggo mbantu sampeyan ngerti apa sing bisa digunakake (lan apa sing ora). Gong diwiwiti kanthi integrasi tanggalan sing gampang kanggo mindai saben tanggalan repetisi sing golek rapat sales, telpon, utawa demo sing bakal direkam. Gong banjur gabung karo saben telpon dodolan sing dijadwalake dadi pamiarso rapat virtual kanggo ngrekam sesi kasebut. Audio lan video uga (kayata layar, presentasi, lan demo) direkam

TeamKeeper: Modernisasi Retensi Bakat nganggo Analytics Manajemen

Sewa anyar entuk wawancara, nanging durung tampil kaya sing diarepake. Anggota tim ora entuk kuota amarga ora nampa pelatih sing tepat. Salesmen sing bakat wis budhal saka perusahaan amarga dheweke ora krasa melu makarya. Manajer penjualan duwe peran kritis ing kabeh skenario ing ndhuwur. Manajer sing kuat minangka kunci sukses ing organisasi, nanging mung 12% karyawan AS sing setuju banget manawa manajer mbantu dheweke nemtokake prioritas kerja -