Tuku Prilaku Wis Owahi, Perusahaan Ora

Kadhangkala kita nindakake tumindak kanthi gampang amarga wis kaya ngono. Ora ana sing ngelingi kenapa persis, nanging kita tetep nindakake ... sanajan kita lara. Nalika ndeleng hirarki penjualan lan pemasaran khas perusahaan modern, strukture ora diganti wiwit ana wong sing dodol meksa trotoar lan nelpon dolar kanthi dolar. Ing pirang-pirang perusahaan sing wis dolan, akeh "penjualan" sing kedadeyan ing sisih tembok. Sales mung njupuk

Pembeli Bisnis Beda!

Panulis copy Bob Bly nyedhiyakake dhaptar sebab kenapa pemasaran menyang bisnis beda banget karo konsumen. Aku wis nulis babagan maksud ing postingan kepungkur, lan aku yakin iki conto sing apik. Tujuan saka pembeli bisnis unik yen dibandhingake karo konsumen: Sing tuku bisnis pengin tuku. Sing tuku bisnis canggih. Sing tuku bisnis bakal maca akeh salinan. Proses tuku multi-langkah. Pengaruh tuku pirang-pirang. Produk bisnis yaiku