Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Teks Sederhana: Platform Pesen SMS lan Teks

Entuk pesen teks sing disambut saka merek sing wis diwenehake idin bisa dadi salah sawijining strategi pemasaran sing paling tepat wektu lan bisa ditrapake sing bisa sampeyan tindakake. Pemasaran Pesen Teks digunakake karo bisnis saiki kanggo: Ngedongkrak Penjualan - Ngirim promosi, diskon, lan tawaran wektu winates kanggo nambah penghasilan Mbangun Hubungan - Nyedhiyakake layanan pelanggan lan dhukungan kanthi obrolan 2 arah Nggabungake Pemirsa - Cepet nuduhake update penting lan anyar konten Ngasilake Kasenengan - Host

Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

Kesalahan Bisnis Umum Nalika Pilih Platform Otomatisasi Pemasaran

Platform otomatisasi pemasaran (MAP) yaiku piranti lunak sing ngotomatisasi kegiatan pemasaran. Platform kasebut biasane nyedhiyakake fitur otomatis ing email, media sosial, gen timbal, surat langsung, saluran pariwara digital lan media. Piranti kasebut nyedhiyakake database pemasaran pusat kanggo informasi pemasaran supaya komunikasi bisa ditargetake nggunakake segmentasi lan personalisasi. Ana bathi investasi sing apik banget nalika platform otomatisasi pemasaran diterapake kanthi bener lan diduweni kanthi lengkap; Nanging, akeh bisnis nggawe sawetara kesalahan dhasar

Strategi lan Tantangan Go to Marketing Marketing ing Era Pasca-Covid

Wayahe istimewa ing taun iki cedhak, wektu kita kabeh ngarepake santai karo wong sing kita tresnani lan sing paling penting melu blanja plancongan. Sanajan ora kaya preinan biasane, taun iki beda amarga ana gangguane COVID-19. Nalika jagad iki isih ngupayakake ngatasi kahanan sing durung mesthi iki lan bali menyang normal, akeh tradhisi preinan uga bakal weruh pangowahan lan katon beda-beda.

Tren Pemasaran Digital

Iki minangka ringkesan akeh tren sing wis ditindakake karo para klien - telusuran organik, telusuran lokal, telusuran seluler, pemasaran video, pemasaran email, pariwara mbayar, generasi utama, lan pemasaran konten minangka tren utama. Iki pancen truisme sing kudu sampeyan kunci ing statistik pemasaran digital paling anyar lan tren paling apik kanggo strategi pemasaran digital supaya efektif ing taun 2019 lan liya-liyane. 7 Tren Paling Anyar Sampeyan Kudu Ngerti

15 Tips Pemasaran Seluler kanggo Nggawe Penjualan Liyane

Ing pasar sing kompetitif saiki, ana prekara sing kudu ditemtokake: upaya pemasaran online sampeyan kudu kalebu strategi pemasaran seluler, yen ora bakal entuk akeh tumindak! Akeh wong saiki wis ketagihan ing telpon, biasane amarga wis biasa karo saluran media sosial, kanthi kemampuan komunikasi kanthi cepet karo wong liya, lan uga kudu "tetep cepet" karo prekara sing penting utawa sing kurang penting. . Minangka Milly Marks, ahli ing

Google Primer: Sinau Ketrampilan Bisnis lan Digital Marketing Anyar

Pamilik bisnis lan pemasar asring kewalahan nalika pamasaran digital. Ana pola pikir sing saya dhesek kanggo wong-wong mau nalika mikir babagan penjualan lan pemasaran online: Bakal mesthi ganti - saben platform saiki ngalami transformasi intensif - intelijen buatan, pembelajaran mesin, pamrosesan basa alam, kasunyatan virtual, kasunyatan campuran, data amba, pamblokiran, bot, Internet of Things… yeesh. Nalika kedadeyan kasebut medeni banget, elinga mung kabeh perkara kasebut