Dhiskusi karo Departemen IT menyang Firefox

Aku rumangsa yen pancen wis rusak nalika jaman departemen IT. Aku mbukak jaringan ing tugas pertamaku lan dadi wong sing duwe kabeh dolanan ing departemen kasebut (kajaba direkturku nalika semana, aku mesthi tuku dhisik kanggo dheweke). Pindhah ing antarane macem-macem proyek ing Pemasaran lan Teknologi nggawe aku ing loro-lorone lawang IT dadi ngerti yen ora frustasi

Napa sampeyan ngomong karo aku?

Tanggepan otomatis sing dituju sing dakkarepake bisa tuku kabeh keterlibatan sing ora dakkarepake liwat email, jaringan sosial lan blog mikro: Aku ora ngerti sampeyan. Serius. Napa sampeyan ngomong karo aku? Kepiye carane sampeyan nemokake aku? Apa aku menehi ijin sampeyan? Apa aku wis ngandhani yen aku kasengsem karo produk utawa layanan sampeyan? Apa sampeyan ngomong karo aku amarga sampeyan kudu? Sanajan ora ana sing relevan? Apa sampeyan ngerti tenan sapa