Personalisasi Versus Marketing Massa

Yen sampeyan wis maca karya, sampeyan bakal ngerti manawa aku lawan karo analogi ing pemasaran. Asring, kaya ing babagan personalisasi, dudu pilihan strategi sing digunakake, nanging kapan nggunakake saben strategi. Ana sawetara ironi kasunyatan manawa infographic iki minangka pemasaran massal ... nanging meksa nggawe personalisasi luwih apik. Loro-lorone bisa digunakake kanthi apik nalika duwe pengaruh kanthi bener. Ing sawijining wektu, kabeh pemasaran pribadi. Lawang-lawang