Kalkulator: Ramalan Kepiye Tinjauan Online Sampeyan Bakal Ngaruhi Penjualan

Kalkulator iki nyedhiyakake kenaikan utawa penurunan sales sing diprediksi adhedhasar jumlah tinjauan positif, ulasan negatif, lan ulasan sing wis dirampungake saka perusahaan online. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Kanggo informasi babagan cara nggawe formula, waca ing ngisor iki: Formula kanggo Prediksi Tambah Sales saka Ulasan Online Trustpilot minangka platform review online B2B kanggo njupuk lan nuduhake ulasan umum

5 Alasan Para Pemasar Investasi Liyane kanggo Program Kasetyan Pelanggan

CrowdTwist, solusi loyalitas pelanggan, lan Brand Innovators survey 234 pemasar digital ing Fortune 500 merek kanggo nemokake kepiye interaksi konsumen intersect karo program loyalitas. Dheweke ngasilake infographic iki, Loyalty Landscape, dadi para pemasar bisa ngerti kepiye kesetiaan cocog karo strategi pemasaran sakabehe organisasi. Setengah kabeh merek wis duwe program sing diresmikake, lan 57% ujar manawa bakal nambah anggaran ing taun 2017 Napa Pemasar Investasi Liyane kanggo Kasetyan Pelanggan