Cloudwords: Pemasaran Global kanggo Nggawe Permintaan lan Ndhukung Pertumbuhan

Supaya perusahaan ngasilake panjaluk lan tuwuh global, dheweke kudu nganggo 12 basa kanggo komunikasi karo 80% target target. Amarga luwih saka 50% penghasilan kanggo perusahaan AS asale saka pelanggan global, industri #lokalisasi konten # 39 lan milyar lan industri #translasi integral kanggo ndorong keterlibatan pelanggan ing pasar global. Nanging, perusahaan sing kudu nerjemahake kanthi cepet materi pemasaran lan ngembangake internasional bakal nemoni tantangan gedhe:

Aja nganti Cigna adoh karo Rajapati

Ngaso tentrem, Nataline. Yen sampeyan durung nate entuk bathi, ora ngatasi asuransi, utawa krungu wong sing duwe - sampeyan wong sing bejo! Industri asuransi minangka salah sawijining sing paling nguntungake ing Amerika Serikat. Matematika cukup sederhana, luwih akeh wong sing mati - bathi luwih apik. Apa kita bisa ngganti iki nganggo Internet lan blogosfer? Apa kita bisa nggawe mesin telusuran kanthi pesen Cigna kanthi harfiah