5 Bab sing Sampeyan Coba Coba Sadurunge Mbukak Situs Web E-commerce

Mikir babagan ngluncurake situs web e-commerce? Mangkene limang perkara sing kudu sampeyan pikirake sadurunge ngluncurake situs web e-commerce: 1. Nduwe Produk sing Tepat Golek produk sing cocog kanggo bisnis e-commerce luwih gampang katimbang rampung. Yen sampeyan wis nyuda segmen pamirsa, sampeyan pengin adol, banjur takon pitakon babagan apa sing bakal didol. Ana sawetara perkara sing kudu dipriksa nalika mutusake produk. Sampeyan kudu