PaySketch: Analisis lan Laporan PayPal

Kita duwe sawetara kolega ing industri sing nggunakake PayPal kanggo kabeh transaksi. Gerbang pembayaran lan pemroses nambah biaya ing transaksi, mula PayPal minangka cara sing gampang dipercaya kanggo nglumpukake biaya langganan, undhuhan, lan pembayaran liyane. Yen jarene, antarmuka PayPal ora gampang dilayari - saengga entuk alat intelijen bisnis sing bisa mbantu ngawasi, nganalisa, nglumpukake lan sesambungan karo para pelanggan bisa nyedhiyakake