20 Faktor Kunci sing Ngaruh Prilaku Konsumen E-Niaga

Wow, iki minangka infographic sing luar biasa lan dirancang kanthi apik saka BargainFox. Kanthi statistik babagan saben aspek tindak tanduk konsumen online, bisa menehi katrangan babagan apa sing persis kena pengaruh konversi ing situs e-commerce sampeyan. Saben aspek pengalaman e-commerce diwenehake, kalebu desain situs web, video, kegunaan, kacepetan, pembayaran, keamanan, ditinggalake, pengembalian, layanan pelanggan, live chat, review, testimoni, keterlibatan pelanggan, seluler, kupon lan diskon, pengiriman, program loyalitas, media sosial, tanggung jawab sosial, lan ritel.

Keuntungan Marketing Afiliasi

Forrester prédhiksi manawa belanja pemasaran afiliasi bakal tuwuh nganti $ 4 milyar ing taun 2014, mundhak ing tingkat pertumbuhan senyawa tahunan 16%. Salah sawijining keputusan sing digawe sadurunge karo CircuPress yaiku nggawe saben pangguna dadi afiliasi. Mangkono, nalika dikirim email, yen maca ndaftar sawise ngeklik link sing didhukung, wong sing ngirim email bakal entuk hadiah. Iki minangka strategi sing monet karo platform kaya DropBox… ing endi