Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

AdSense: Cara Mbusak Area saka Iklan Otomatis

Ora ana sangsi manawa ana wong sing ngunjungi situsku ora ngerti yen aku monetisasi situs kasebut nganggo Google Adsense. Aku kelingan nalika kaping pisanan krungu Adsense diterangake, wong kasebut kasebut minangka Webmaster Welfare. Aku cenderung setuju, malah ora mbayar biaya hosting. Nanging, aku luwih seneng ngimbangi biaya situs lan Adsense ditargetake kanthi pendekatan karo iklan sing relevan. Ngandika, nalika maneh aku ngowahi setelan Adsense

Adzooma: Ngatur lan Ngoptimalake Iklan Google, Microsoft, lan Facebook Ing Siji Platform

Adzooma minangka Mitra Google, Mitra Microsoft, lan Mitra Pemasaran Facebook. Dheweke wis nggawe platform sing cerdas, gampang digunakake, supaya sampeyan bisa ngatur Google Ads, Microsoft Ads, lan Facebook Ads kanthi pusat. Adzooma nawakake solusi pungkasan kanggo perusahaan uga solusi agensi kanggo ngatur klien lan dipercaya luwih saka 12,000 pangguna. Kanthi Adzooma, sampeyan bisa ndeleng kinerja kampanye kanthi cepet kanthi metrik kunci kayata Impresi, Klik, Konversi

Apa sing diarani Marketing Pay-Per-Click? Statistik Kunci Klebu!

Pitakon sing isih ditakokake dening pamilik bisnis diwasa yaiku kudu nindakake pemasaran mbayar-per-klik (PPC) utawa ora. Iku dudu pitakonan sing gampang utawa ora. PPC nawakake kesempatan sing luar biasa kanggo nyurung iklan ing ngarep pamirsa babagan telusuran, sosial, lan situs web sing biasane ora sampeyan lakoni liwat metode organik. Apa sing diarani Marketing Pay Per Click? PPC minangka cara pariwara online sing mbayar iklan

Kabeh sing Sampeyan Perlu Sinau babagan Intelijen Ponggawa lan Pengaruh ing PPC, Native, lan Advertising Display

Taun iki aku nindakake sawetara tugas sing ambisius. Salah sijine yaiku bagean saka pangembangan profesional, kanggo sinau kabeh babagan kecerdasan buatan (AI) lan pemasaran, lan liyane fokus ing riset teknologi iklan asli, kaya sing dituduhake ing taun kepungkur - Landscape Teknologi Pariwara Asli 2017. Aku durung ngerti nalika semana, nanging kabeh ebook metu saka panelitian AI sabanjure, "Kabeh sing Sampeyan Butuhake