Ngonversi Pro: Plugin Popup Opt-In Generasi Utama lan WordPress kanggo WordPress

Amarga dominasi WordPress minangka sistem manajemen konten, kaget yen manungsa waé sejatine ora dibayar ing platform inti babagan konversi nyata. Sejatine saben publikasi - bisnis utawa blog pribadi - bakal ngowahi pengunjung dadi pelanggan utawa prospek. Nanging, pancen ora ana unsur ing platform inti kanggo nampung kegiatan iki. Convert Pro minangka plugin WordPress lengkap sing nawakake editor drag & drop, responsif seluler

Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

Salah sawijining pelanggan yaiku ing Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat. Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita

Wishpond: Nggawe Gelombang ing Generasi Utama lan Otomatisasi

Ana badai ing industri otomatisasi pemasaran. Alangan mlebu platform anyar saya mudhun lan ngisor, platform diwasa ditelan platform pemasaran perusahaan, lan sing ditinggal ing tengah kasedhiya ing segara sing atos. Utawa dheweke ndedonga, dheweke bisa gumantung karo basis pelanggan supaya bisa katon apik karo pembeli, utawa kudu ngeculake regane - akeh banget. Siji gangguan ing industri kasebut

Survei: Kepiye Produktivitas Konten Sampeyan Dibandhingake?

Rundown ngluncurake survey riset pasar babagan metodologi produksi konten. Sanajan ana akeh panelitian sing kasedhiya ing umum babagan pemasaran konten kanthi sakabehe, ana sethithik informasi khusus sing digunakake para profesional konten kanggo miwiti metodologi produksi, proses, sumber daya staf, peran, lan tanggung jawab, lan teknologi. Rundown bakal nerbitake nganyari kritis kanggo data penting iki sajrone taun. Rundown nggawe survey cekak kanggo profesional konten ing