Laporan Benchmark Pemasaran B2012B 2

Optimalisasi dianalisis luwih saka 62 yuta kunjungan lan luwih saka 350,000 petunjuk saka 600+ situs web B2B ukuran cilik lan medium kanggo menehi wawasan babagan apa sing bakal digunakake lan apa sing ora ana ing jagad pemasaran web B2B. Ing ngisor iki minangka temuan utama lan sampeyan bisa ndownload kabeh Laporan Benchmark Pemasaran Web 2012 lan sinau temuan utama kalebu: Sumber endi sing nggawe lalu lintas paling akeh menyang situs B2B? Sumber generasi utama sing paling efisien Saluran media sosial sing paling apik

Apa RFM Blog sampeyan?

Ing papan kerja aku bakal nindakake webinar minggu iki. Topik iki wis dakpikirake sadurunge kerja ing Compendium Blogware. Ing awal karir pemasaran basis data, aku mbantu ngrancang lan ngrancang piranti lunak sing bakal mbantu para pemasar ngindeks basis pelanggan. Persamaan kasebut ora bakal owah, suwe-suwe mung babagan recency, frekuensi lan nilai moneter. Gumantung saka riwayat tuku pelanggan, sampeyan bisa ngetrapake tumindake