Peran Data ing Path Online kanggo Tuku

Ana puluhan poin ing dalan kanggo tuku ing ngendi pengecer bisa nglumpukake lan nggunakake data kanggo nambah pengalaman blanja lan nggawe browser dadi pembeli. Nanging ana akeh data sing bisa dadi gampang fokus ing perkara sing salah lan mesthi wae. Contone, 21% konsumen ninggali kreta mung amarga proses checkout ora efisien. Path kanggo tuku duwe puluhan poin sing bisa dikoleksi para pengecer