Mobilitas UZE: Platform Pasar Kanggo Pariwara Digital Seluler Digital

Sajrone pandemi kasebut, pasar pariwara saya rame. Mesthi wae sing diarepake, nanging penurunan 19.1% ing H1 220 minangka pengaruh serius kanggo bisnis. COVID-19 wis mbentuk maneh lanskap konsumen, amarga wis akeh aspek liyane ing saben dinten. Wong kurang plancongan lan mbuwang luwih sithik. Pandemi kasebut muga-muga bisa rampung ing sawetara wulan ngarep, nanging wulan-wulan kasebut nambahake pangowahan penting sing wis muncul ing jagad pariwara. Mobile

Kepiye Upaya Pemasaran Luar Ruangan?

Kita asring ora nggatekake kesempatan pemasaran sing katon banget, mula ora bakal kliwat sedina tanpa dideleng. Pemasaran ruangan ing papan reklame minangka salah sawijining strategi. Kaya umume saluran pemasaran, ana strategi lan kesempatan tartamtu kanthi pemasaran papan reklame sing ora bisa diwenehake wong liya. Lan menehi strategi sing apik, laba investasi malah bisa ngluwihi saluran pemasaran liyane. Papan reklame bisa pengaruh banget kanggo bisnis ing kabeh industri. Ing infographic iki saka Signarama

Nggabungake Seluler menyang Strategi Pariwara Luar Ruangan

Pamasaran Ponsel berkembang lan dadi umume saben dina. Minggu kepungkur aku ngunjungi kulawarga ing wilayah Pantai Myrtle lan ndeleng papan reklame iki. Seneng banget nalika ndeleng daya tarik utama sing nggabungake seluler menyang strategi pemasaran umume. Doug duwe integrasi seluler sing padha ing situse, sampeyan bisa ngirim teks menyang MartechLOG menyang 71813 lan entuk tandha nalika ngirim! Aku ngilangi shortcode saka gambar iki supaya ora ana sing bakal nggodha

Ngatasi masalah kanggo PCAnywhere Bug karo Vista

Aku ora weruh LiveUpdate utawa dokumentasi ing bug iki, nanging pranyata uga mengaruhi pangguna PCAnywhere Vista liyane. Daripada ngenteni Symantec supaya bisa ndandani, aku ngerti manawa mesin rendering, Winawe32.exe nyebabake masalah kasebut. Klik-tengen ing taskbar banjur pilih Task Manager. Pilih tab Proses. Sorot Winawe32.exe banjur klik Pungkasan Proses. Yen dielingake, klik Oke. Tutup PCAwhere. Bukak PCAneng endi wae lan sampeyan kudu ndeleng kabeh

Download Program Iki sing Dibangun Kanggo Ndandani Program?

Klien kita nggunakake PCAnywhere kanggo masalah dhukungan. Aku mbukak Vista - dadi nalika nyoba mbukak klien sing dilisensi, aku cepet-cepet ketemu pesen sing ora kompatibel lan installer mandheg. Nalika ngunjungi situs Symantec, dheweke mesthi ngatasi masalah kompatibilitas kanthi upgrade menyang versi 12.1. Apa snag? Sampeyan kudu mbayar $ 100 kanggo upgrade. Aku kudu duwe, mula aku mbayar $ 100. Mbayar $ 100 kanggo