Iklan Perilaku vs. Iklan Kontekstual: Apa Bedane?

Iklan digital kadhangkala entuk rap ala kanggo biaya sing ditindakake, nanging ora bisa dipungkiri yen, yen ditindakake kanthi bener, bisa ngasilake asil sing kuat. Bab kasebut yaiku iklan digital mbisakake jangkauan sing luwih akeh tinimbang kabeh marketing organik, mula para pemasar seneng banget ngentekake. Sukses iklan digital, mesthine, gumantung saka selaras karo kabutuhan lan kepinginan para pamirsa target.

Kepiye Pariwara Kontekstual Bisa Mbantu Kita Nggawe Masa Depan Tanpa Koki?

Google bubar ngumumake manawa nundha rencana kanggo ngilangi cookie pihak katelu ing browser Chrome nganti 2023, setaun mengko tinimbang sing direncanakake sadurunge. Nanging, nalika pengumuman kasebut rumangsa minangka langkah mundur kanggo ngatasi privasi konsumen, industri sing luwih akeh terus maju kanthi rencana ora nggunakake cookie pihak katelu. Apple ngluncurake pangowahan menyang IDFA (ID kanggo Pengiklan) minangka bagean saka update iOS 14.5, sing

Penargetan Kontekstual: Jawaban kanggo Lingkungan Iklan sing Aman?

Masalah privasi saiki sing saya tambah, ditambah karo ngilangi cookie, tegese para pemasar saiki kudu ngirim kampanye sing luwih dipersonalisasi, kanthi wektu nyata lan skala. Sing luwih penting, dheweke kudu nduwe empati lan ngirim pesen ing lingkungan sing aman. Mangkene kekuwatan penargetan kontekstual bisa digunakake. Penargetan kontekstual minangka cara kanggo target pamirsa sing relevan nggunakake tembung kunci lan topik sing asale saka konten ing sekitar inventaris iklan, sing ora mbutuhake cookie utawa liyane

Napa Target Target Kontekstual Kritik Kanggo Pemasar sing Navigasi Masa Depan Cookie-Kurang

Kita urip ing shift paradigma global, ing endi keprihatinan privasi, ditambah karo pati cookie, menehi tekanan marang para pemasar kanggo ngirim kampanye sing luwih pribadi lan empati, ing lingkungan sing aman. Sanajan iki menehi akeh tantangan, uga menehi akeh kesempatan kanggo para pemasar mbukak kunci taktik penargetan kontekstual sing luwih cerdas. Persiyapan Mangsa Kurang Kurang Cookie Konsumen sing luwih seneng privasi saiki nolak cookie pihak katelu, kanthi laporan 2018 sing nuduhake 64% cookie ditolak, uga