Pemasaran Aroma: Statistik, Ilmu Olfaktori, Lan Industri

Saben mulih saka dina sing sibuk, luwih-luwih yen wis akeh wektu ing dalan, sing kudu daklakoni yaiku pertama lilin. Salah siji sing paling disenengi yaiku lilin kayu asin uyah laut sing diarani Tenang. Sawetara menit sawise murup, aku krasa apik lan ... aku tenang. Ilmu Aroma Ilmu ing wangi narik banget. Manungsa bisa ngerteni luwih saka triliun bau sing beda. Minangka