Brandmentions: Monitoring Reputasi, Analisis Sentimen, lan Tandha kanggo Telusuran lan Disebut Media Sosial

Sanajan platform teknologi pemasaran sing paling akeh kanggo ngawasi reputasi lan analisis sentimen murni fokus ing media sosial, Brandmentions minangka sumber lengkap kanggo ngawasi samubarang utawa kabeh sebutan merek sampeyan kanthi online. Properti digital apa wae sing ana gandhengane karo situs sampeyan utawa nyebutake merek, produk, hashtag, utawa jeneng karyawan sampeyan… bakal diawasi lan dilacak. Lan platform Brandmentions nyedhiyakake tandha, pelacakan, lan analisis sentimen. Brandmentions mbisakake bisnis kanggo: Mbangun Hubungan Terlibat - Temokake lan melu

Infographic: Sejarah Ringkesan Pariwara Media Sosial

Nalika akeh media sosial ngupadi kekuwatan lan jangkauan pemasaran media sosial organik, isih dadi jaringan sing angel ditemokake tanpa promosi. Iklan media sosial minangka pasar sing ora ana mung dasawarsa kepungkur nanging ngasilake $ 11 milyar ing taun 2017. Iki mung saka $ 6.1 milyar ing taun 2013. Iklan sosial nawakake kesempatan kanggo nggawe kesadaran, target adhedhasar geografi, demografi, lan data prilaku. Uga,

Apa Pengaruh Ulasan Pelanggan Online ing Bisnis Sampeyan?

Kita makarya raket karo perusahaan sing menehi saran babagan bisnis sing adol produk liwat Amazon. Kanthi ngupayakake ngoptimalake kaca produk lan nggabungake strategi kanggo nglumpukake tinjauan saka para pelanggan, bisa nambah visibilitas produk sampeyan ing telusuran produk internal… pungkasane nambah dodolan kanthi cepet. Pancen angel, nanging dheweke entuk proses lan terus mbaleni kanggo luwih akeh klien. Layanan kasebut nyatakake pengaruh tinjauan konsumen ing

Nggunakake Pengecekan Sosial kanggo Analisis Eceran Prediktif

Kita wis nindakake akeh konsultasi ing industri karo perusahaan sing wis nggawe data warehouse sing akeh banget. Asring, perusahaan-perusahaan kasebut nantang nambah pengaruh pemasaran, nambah pangsa pasar, lan nindakake adhedhasar produk lan penawaran layanan. Nanging nalika luwih jero ngerteni platforme, kita bakal nemokake manawa wis nglumpukake data sing ora digunakake. Mangkene sawetara conto ing Email Marketing

MomentFeed: Solusi Pemasaran Seluler sing Lokalisasi kanggo Panelusuran lan Sosial

Yen sampeyan dadi pemasar ing rantai restoran, utawa liwat franchisee, utawa rantai ritel, sampeyan ora bisa kerja ing kabeh pasar lan media kanggo promosi saben lokasi tanpa jinis sistem. Merek sampeyan biasane ora katon ing telusuran lokal, ora duwe keterlibatan pelanggan lokal, ora duwe alat kanggo nggawe iklan sing relevan karo lokal, lan asring ora ngatur media sosial sing lengkap. Sambungake upaya kasebut kanthi sawetara perubahan prilaku konsumen utama: 80%