Pertempuran kanggo kothak mlebu

Rata-rata, pelanggan nampa 416 pesen email komersial saben wulan… iku akeh email kanggo umume wong. Luwih akeh wong sing maca email sing menehi hasil karo finansial lan lelungan tinimbang kategori liyane… lan penting kanggo dicathet manawa para pelanggan ora mung langganan email - uga langganan pesaing sampeyan. Mesthekake email sampeyan dirancang kanthi apik lan responsif menyang piranti seluler minangka minimal mutlak. Duwe email sing apik yaiku

Bahan sing luwih apik. Pizza sing luwih apik. Strategi Sosial sing luwih apik.

Elinga kesalahan ejaan lan kasunyatan manawa ana wong sing lagi lemu ngaturi Pizza Hut nalika wengi… lan waca kanthi tliti. Sawise ora bisa ngrasakake aplikasi Pizza Hut supaya bisa digunakake ing iPhone, aku bali lan ndeleng review. Aku kaget nalika ndeleng akeh review bintang 1 sing ngakoni masalah sing padha sing dakkenalake ... app ora bisa digunakake lan terus nabrak. Apa Pizza Hut ora ngerti kepiye