Platform Layanan Konten GRM: Nggawa Intelijen kanggo Proses Bisnis Sampeyan

Platform Manajemen Konten Enterprise (ECM) terus ningkatake penawarane, ora mung dadi repositori dokumen, nanging nyatane nyedhiyakake intelijen kanggo proses bisnis. Platform Layanan Konten GRM (CSP) luwih saka sistem manajemen dokumen. Iki minangka solusi supaya dokumen sing bisa dituduhake bisa digawe banjur alur kerja bisnis bisa dioptimalake. CSP GRM ngidini sistem manajemen konten (CMS) nggabungake analitik data, pembelajaran mesin, panangkepan data cerdas, lan piranti lunak DMS kanggo ngatur dokumen, pelacakan versi,