Cara Nggawe WordPress ing Pantheon

Situs web perusahaan minangka salah sawijining aset bisnis sing paling terkenal. Wektu mbukak, kasedhiyan, lan kinerja bisa langsung mengaruhi garis ngisor sampeyan. Yen situs sampeyan wis mbukak ing WordPress — selamat! - sampeyan bakal siyap ngirim pengalaman sing apik kanggo pangguna lan tim sampeyan. Nalika milih CMS sing tepat minangka langkah pertama penting kanggo mbangun pengalaman digital sing apik tenan. Milih karo host sing tepat kanggo CMS bisa ningkatake kinerja, ningkatake uptime, nyuda

Pantheon: WordPress Serius utawa Hosting Drupal kanthi Relik Anyar

Kita duwe 47 plugin aktif ing instalasi WordPress. Iku akeh plugin, sing akeh bisa nyuda kinerja WordPress. Kita nindakake tes kacepetan lengkap sadurunge masang plugin, utawa bisa uga nggunakake sawetara logika kanggo nganyari tema supaya luwih cepet lan luwih ora mbayar pajak ing server. Kacepetan penting saiki - bisa uga saka sudut pengalaman pangguna lan sudut optimisasi mesin telusuran.