11 Praktek Email sing Ora Apik Supaya Sampeyan Ora Kudu Lengganan Angry

Digital Third Coast makarya karo Reachmail kanggo ngenali tumindak sing paling ala lan praktik paling ala sing dipamerake dening para pemasar email. Infographic sing dirancang kanggo nggandhengake saben tumindak karo karakter budaya pop sing ora bisa dilalekake kanggo mbantu para pemasar ngeling lan nggandhengake tumindak sing ala. Dheweke uga kalebu saran sing bisa ditrapake kanggo ngowahi tumindak sing ala dadi tumindak sing apik. Sayange, ora kabeh wong sing ngurus alat pemasaran email nggunakake kanthi bener. Sampeyan bisa nggawe sampeyan siji utawa luwih