Leanplum: A / B Tes Konten Seluler lan Pesen Sampeyan

Ngembangake lan nggunakake aplikasi seluler bisa dadi proses sing mboseni, akeh sumber daya lan frustasi kanggo perusahaan. Mung entuk persetujuan saka App Store kadang bisa dadi lega, aja nganti ngoptimalake aplikasi seluler sampeyan. Lan yen sampeyan duwe kesempatan kanggo ngapikake utawa nggawe aplikasi, biasane tegese pangembangan tambahan lan rilis anyar. Nanging, ana alternatif liyane. Leanplum minangka solusi optimalisasi integral kanggo aplikasi seluler sing bisa ditulung