Infographic: Statistik Panggunaan Warga Senior lan Internet Senior

Stereotipe sing ora bisa digunakake para wong tuwa, ora ngerti, utawa ora pengin nggunakake wektu kanthi online nyebar ing masarakat. Nanging, apa adhedhasar kasunyatan? Sejatine Milenium dominasi panggunaan Internet, nanging apa ana sawetara Baby Boomer ing saindenging jagad? Kita ora nganggep lan bakal mbuktekake. Wong tuwa wis nampa lan nggunakake teknologi modern kanggo nambah jumlah saiki. Dheweke lagi sadhar

Kiro opo? Video Vertikal Ora Mung Mainstream, Luwih Efektif

Mung sawetara taun kepungkur, aku dipoyoki publik dening kolega online nalika nuduhake pikiranku liwat video. Masalahe karo video saya? Aku nyekel telpon kanthi vertikal tinimbang kanthi horisontal. Dheweke takon babagan keahlian lan jabatanku ing industri adhedhasar orientasi videoku. Ana sawetara alesan sing ngganggu: Video kabeh nduweni kemampuan kanggo narik kawigaten lan komunikasi pesen. Aku ora percaya yen orientasi duwe pengaruh

5 Dashboard Google Analytics sing Ora Bakal Nggawe Wedi Sampeyan

Google Analytics bisa medeni akeh para pemasar. Saiki kita kabeh wis ngerti pentinge keputusan sing didhasarake data kanggo departemen pemasaran, nanging akeh wong sing durung ngerti arep miwiti ngendi. Google Analytics minangka alat tenaga listrik kanggo para pemasar sing analitis, nanging bisa luwih gampang dibandhingake tinimbang sing kita sadhar. Nalika miwiti ing Google Analytics, sing pisanan sampeyan kudu nggawe analytics sampeyan dadi bagean ukuran cokotan. Gawe

Cara Wanita lan Pria Nganggo Media Sosial lan Mobile Beda

Apa sampeyan ngerti manawa wanita luwih seneng main game ing smartphone, luwih seneng merek entuk transaksi lan luwih seneng nggunakake media seluler lan sosial kanggo njaga kulawarga lan komunikasi karo wong liya? Bedane jender kasebut ana ing telung bidang sing beda: hubungan pribadi lan profesional, kebutuhan kanggo informasi lan hiburan, lan prilaku konsumen. Ing cathetan kasebut, kita nyiyapake infographic iki adhedhasar paramèter kasebut