Persepsi Merek minangka Kunci Kanggo Pemasaran Sukses

Nalika pisanan ngunjungi Chicago karo wong tuwaku taun-taun kepungkur, kita nindakake kunjungan wajib ing Menara Sears (saiki dikenal minangka Menara Willis). Mlaku blok menyang bangunan lan ndeleng - sampeyan wiwit mikir babagan keajaiban teknik kasebut. 4.56 yuta kaki persegi bruto, dhuwure 110 lantai, butuh 3 taun kanggo mbangun lan nggunakake beton sing cukup kanggo nggawe dalan gedhe wolung jalur, dawane limang mil. Banjur sampeyan mlebu

Cara Kerja Iklan

Nalika nggoleki topik pariwara, aku nemokake infographic babagan Cara Pariwara Nggawe Kita Tuku. Infographic ing ngisor iki dibukak kanthi ide manawa perusahaan sugih lan duwe tumpukan dhuwit lan digunakake kanggo ngapusi pamirsa sing mlarat. Aku ngira iki minangka ide sing rada ngganggu, apes, lan ora bisa ditindakake. Gegayutan pisanan yen mung perusahaan kaya sing ngiklanake yaiku ide aneh. Perusahaan kita ora sugih lan, nyatane, duwe pasangan

5 Kesalahpahaman Pemasaran lan Kasunyatan

Saiki kita lagi ngerjakake proposal, yen prospek kasebut ujar manawa dheweke kepengin cepet. Umume wong sing dodol bakal nggunakake saliva kanthi kesempatan kanggo entuk teken cepet, nanging saiki dakanggep minangka tandha peringatan. Obah kanthi cepet biasane nyebabake pangarep-arep supaya bisa cepet. Sanajan bisa uga nganti kita analisa klien, kompetisi, lan kesempatan kanthi tliti, kita ora yakin kepiye cepet asil bisa ngasilake. Yaiku

Apa Iklan Brand Bisa Digunakake?

Apa pariwara merek bisa digunakake? Lab42 takon mung banjur nggabungake infographic iki kanthi asil. Kita mutusake kanggo ndeleng kepiye konsumen ndeleng klaim pariwara, lan pendapate nggambarake gambar sing menarik. Mung 3% sing nggambarake klaim ing pariwara sing akurat banget, lan mung 21% sing bakal nggambarake pariwara sing akurat. Kita ngerti persis bagean iklan sing ora dipercaya- meh kabeh nuduhake Photoshop minangka elemen pariwara