Imagga: API kanggo Integrasi Pangenalan Gambar sing Didhukung dening Intelijen Ponggawa

Imagga minangka solusi pangenalan gambar kabeh-kanggo-siji kanggo pangembang lan bisnis kanggo nggabungake pangenalan gambar menyang platform. API nawakake macem-macem fitur, kalebu: Kategorisasi - Kategorisasi konten gambar kanthi otomatis. API sing kuat kanggo klasifikasi gambar instan. Werna - Ayo warna menehi makna foto produk sampeyan. API sing kuat kanggo ekstraksi warna. Cropping - Otomatis nggawe gambar cilik sing apik. API sing kuat kanggo panenan konten sing dingerteni. Latihan Khusus - Latih gambar Imagga AI supaya bisa diatur kanthi luwih apik

Intelijen Visual Netra: Monitor Merek Sampeyan kanthi Online

Netra minangka startup sing ngembangake teknologi Pangenalan Gambar adhedhasar riset AI / Deep Learning sing ditindakake ing MIT's Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory. Piranti lunak Netra nggawa struktur kanggo perumpamaan sing durung kabentuk kanthi kajelasan sing luar biasa. Sajrone 400 milidetik, Netra bisa menehi tag gambar sing dipindai kanggo logo merek, konteks gambar, lan karakteristik wajah manungsa. Konsumen nuduhake 3.5 milyar foto ing media sosial saben dina. Sajrone citra sing dituduhake kanthi sosial, ana wawasan sing penting babagan kegiatan, minat,