Cara Pilih Perusahaan Pangembangan Aplikasi Ponsel sing Tepat

Dasawarsa kepungkur, kabeh pengin duwe sudhut Internet kanthi situs web khusus. Cara pangguna sesambungan karo Internet ganti menyang piranti seluler, lan aplikasi minangka cara penting kanggo sawetara pasar vertikal supaya bisa narik kawigaten pangguna, ningkatake penghasilan, lan ningkatake retensi pelanggan. Laporan Kinvey adhedhasar survey CIO lan Pemimpin Seluler nemokake manawa pangembangan aplikasi seluler larang, alon-alon, lan frustasi. 56% saka