Sales lan Marketing Saiki nyumbang 48% saka Anggaran TI Perusahaan

Kita wis ngrungokake sawetara wektu, nanging isih penting manawa perusahaan ngakoni kasunyatan manawa anggaran pemasaran wis ganti. Perusahaan terus investasi ing teknologi pemasaran kanggo mbantu akuisisi, retensi, lan strategi upsell tanpa nambah sumber daya manungsa. Nalika investasi TI utamane investasi keamanan lan risiko - kanthi tembung liya, "kudu" - investasi pemasaran tetep nuntut pengembalian investasi lan evaluasi lengkap. Sanajan CIO isih dadi pemimpin ing

Masa Depan Martech

Teknologi Pemasaran saiki lan masa depan dibahas lan dijupuk ing Konferensi Martech sing wiwitan ing Boston. Iki minangka acara sing wis laris sing nglumpukake macem-macem pamimpin pamikiran ing jagad Martech. Sadurunge, aku duwe kesempatan kanggo nyambung karo ketua konferensi, Scott Brinker, kanggo ngrembug babagan evolusi industri lan kepiye peran Kepala Teknologi Teknisi dadi peran sing kudu ana ing organisasi pemasaran ing saindenging jagad. Ing pacelathon kita, Scott