Kepiye Advokat Nggawe Aktivitas Instagram Luwih Saka Influencer

Ing taun 2019, mbuwang # Influencer Instagram diarepake bisa nggayuh $ 2.3 milyar, jumlah sing luar biasa, nanging langsung nuduhake kekuwatan program visual sing akeh digunakake ing pengaruhe keputusan tuku. Nyatane, 72% pangguna Instagram lapor nggawe keputusan tuku adhedhasar gambar sing dituduhake ing platform sisih Instagram platform… sampeyan bisa ngetutake aku @dknewmedia! Siap-siyap ndeleng pirang-pirang foto asu-asu Gambino lan lagi aktif

Apa wae Kategori Konten Paling Ndhukung Online lan Seluler?

Pemasar konten bisa uga pengin nyathet analisis AddThis babagan keterlibatan konten paling anyar ing desktop lan piranti seluler. Analisis Q3 perusahaan nemokake tren lan prilaku sing narik kawigaten nalika nerangake konten sing paling akeh ditindakake konsumen, ing ngendi dheweke melu, lan wayah awan umume bisa dideleng. Miturut AddThis, kategori konten sing ndeleng paling akeh keterlibatan ing seluler yaiku kulawarga lan parenting karo konten sing ana hubungane karo kehamilan

Dhaptar Sampeyan kanggo Festival Teknologi sing Sukses!

Pungkasan minggu kepungkur iki, kita miwiti Acara Musik, Pemasaran & Tech Midwest kaping pisanan (#MTMW) - sawijining acara ing kene ing Indianapolis kanggo golek dhuwit kanggo Leukemia lan Lymphoma Society kanggo ngelingi Bapakku sing ilang taun kepungkur. Iki minangka acara pertama sing durung tau daklakoni dadi medeni banget. Nanging, ora ana alangan lan aku pengin menehi wawasan marang wong liya babagan sebab kenapa